Dansk WordPress på det officielle site

Man har længe kunnet finde masser af gode tips og tricks, danske oversættelser, forum osv. af det populære blog-software på det danske (uofficielle) site WordPress.dk.

Nu er der så (endeligt) kommet et søstersite på det officielle WordPress.org site i en dansk udgave med seneste WordPress releases, danske oversættelser etc. Der er også tilknyttet en blog (med feed) på sitet, men som René / Shevy skriver:

Jeg ved derfor endnu ikke helt, hvordan fordelingen mellem de to sites skal være. Blandt andet kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg skal dobbeltposte på de to blogs eller hvordan det skal klares. Det må tiden vise.

I samme anledning kan der lige peges på at den danske WordPress meetup gruppe er flyttet til ny adresse: http://upcoming.yahoo.com/group/4052/ (fra den tidligere adresse: http://wordpress.meetup.com/172/). Næste WP meetup er altså først d. 6. april 2008?


One Comments

  • René

    3. januar 2008

    Ja, vi holder normalt meetup efter hver stor udgivelse, og da WordPress 2.4 lige er blevet aflyst, må det næste “automatiske” meetup hænge sammen med udgivelsen af WordPress 2.5 i slutningen af marts. Dog kunne jeg sagtens forestille mig, at vi i stedet holder en endnu mere uformel seance på en café et sted i slutningen af januar eller starten af februar. Vi er jo hyggelige mennesker 🙂

Comments are closed.