Wired: blog-rejsen fra udgivelse til læsere

Det nyeste udgave af Wired (16.02) februar 2008 har en skøn “infoporn” oversigt om blog-indlæg: hvad er det lige der sker når man har klikket på “udgiv” knappen?

Wired-Blog-Journey-400.png

Ping-tjenster bliver pinget, søgemaskiner får besked og indekserer indholdet, aggregatorer (som f.eks. Overskrift.dk) viser blog-linket på forsiden og hos interesserede modtagere, blog-overvågninger spytter links og indhold videre til relevante modtagere (via RSS og email) baseret på overvågnings-ord, online nyhedsmedier finder evt. interessant indhold i blog-indlægget og linker tilbage til bloggen (f.eks via vores nye BlogSynergi tjeneste), læsere kan se indholdet via RSS feedreaders og (aggregerings-)websites, og finder det måske interessant nok til at bogmærke via sociale bookmark-tjenester (f.eks. del.icio.us), så blog-indholdet får sit helt eget levende liv i blog-internet-økosystemet.

Det er netop hvad vi i Overskrift.dk forsøger at bidrage med, bl.a. blog-infrastruktur, i den danske blogosfære med vores blog-søgemaskine / portal, blog-overvågningstjenester og altså senest BlogSynergi tjeneste som binder blogs og online nyhedsmedier tættere sammen.
Nemt og overskueligt præsenteret hos Wired. Tak for det Wired.