Politiken flytter fra Weblog.dk

Politken har i dag (?) skiftet adresse på deres blog-platform til blog.politiken.dk. Blog-platformen gik i luften sidste forår på den prominente adresse weblog.dk (et domæne som snarrådige Jesper Balslev fik fat i tilbage i 2004).

Blogplatformen er stadig baseret på WordPress, men altså flyttet ind som under-domæne til politiken.dk. Det betyder så også at adresserme til de tilhørende RSS feeds er ændret, men du behøver ikke ændre adresse i din feedreader hvis du allerede læser weblog.dk feeds, for Politiken har sat automatisk re-direction op – tak for det.

Men hvad skal der så nu ske med Weblog.dk domænet? Det kan Politikens blogmeister Kim Elmose eller Jesper Balslev måske svare på?


2 Comments

  • Knut

    6. februar 2008

    Domænet ville nok være smartest til at lade folk oprette deres egne blogs, så de derved får adressen mitnavn.weblog.dk, der jo er meget lækker. Dog er der konkurrence fra freeways blog.dk og det tyske firma mokonos blogs.dk. Freeway benytter dog ikke subdomæner på blog.dk, hvorved noget af det attraktive ved at have en blog der forsvinder.

  • Stefan Bøgh-Andersen

    6. februar 2008

    Du har helt ret Knut. Kim Elmose har fortalt mig at de redaktionelle blogs fremover ligger på blog.politiken.dk – weblog.dk bliver reserveret til brugerblogs.

Comments are closed.