Rejsen til Saturn som blog

Kult-tegneserien Rejsen til Saturn, skrevet af Claus Deleuran tilbage i 1977, er ved at blive lavet til en tegnefilm af A-film.
Det skal nok blive spændende for A-film har tidligere lavet film som “Hjælp, jeg er en fisk” og “Terkel i knibe” og nu er der så lanceret en trailer for Rejsen til Saturn og den er lige i øjet:

Det tog halvandet måned at lave traileren og så vidt jeg ved, er der intet i traileren som faktisk genbruges i selve filmen! Desuden er filmen også speciel ved at animations-arbejdet ikke er outsourcet til Asien eller andre steder, men derimod bibeholdes herhjemme.

Man har i det sidste halve år kunne følge processen bag filmen via instruktør Craig Franks blog Rejsen til Saturn, som er ret spændende hvis man interesserer sig for story-boards, modellering, test-klip etc. Stemmerne indtales af the usual suspects Casper Christensen, Frank Hvam, Iben Hjejle, Bondam, Belli …

Filmen får vist premiere til efteråret 2008.

Overskrift.dk: Rejsen til Saturn