Effekten af BlogSynergi

Nu har vi snart lavet BlogSynergi med Information.dk i en måned, så det har været interessant at dreje luppen over på effekterne.

 Links fra Blogs til Information.dk

Figuren viser antallet af links fra danske blogs til information.dk over tid. BlogSynergi med information gik i luften mandag d. 21. Januar (altså i uge 4). Figuren viser netop den effekt vi anede i krystalkuglen før vi gik i gang; Når avisen linker tilbage til blogosfæren, vil flere bloggere linke til avisen.
Det skal bemærkes at figuren er udarbejdet før uge 7 var ovre, så det forventes at den lander på niveau med uge 5 og 6 eller bedre.


3 Comments

 • Rasmus

  17. februar 2008

  Jeg postede et link til en artikel på Politiken, uden at tænke nærmere over det, og min trafik steg voldsomt som følge af tilbagelinket. Det er kun logisk at flere vil linke til artikler, hvis der kommer en god spike ud af det. Lad os så bare håbe, at folk ikke ødelægger det ved at linke tilfældigt, efterhånden som flere og flere fanger “fidusen”.

 • Steen

  18. februar 2008

  Jeg opgav øjeblikkeligt, fordi der ikke var adgang til den leder, jeg gerne ville kommentere på. Jeg har jo ikke lyst til at linke til sider, der ikke er adgang til. Hvis Information vil have blogsynergi, må de også lukke op for indholdet, så man kan bruge synergien til noget.

 • Pingback:Manglende Information : Kammeret

Comments are closed.