BlogSynergi gennemskuet?

Ikke mange timer havde Blogsynergi været i luften, før der begyndte at dukke “tips og tricks” op om hvorledes tjenesten kan misbruges til søgemaskineoptimering og spam. De fleste af disse tippere er sandsynligvis ikke blevet ramt af de problemer det kan medføre at praktisere disse tips.

Hvert enkelt medie der lægger sideplads til bloglinks-oversigter, har mulighed for at ignorere enkelte indlæg eller hele blogs, hvis de ikke længere ønsker at linke til dem. De vil benytte sig af denne mulighed, hvis deres egne kriterier for relevans eller god smag eller noget helt tredie ikke opfyldes.. Det kan altså være en dårlig ide at gå i gang med at linke til en artikel hos f.eks. Version2, Information eller Ekstra Bladet af “strategiske” årsager, da man derved risikerer at miste muligheden for link-love fra disse eller andre medier fremover. Udover at det enkelte medie vælger at markere indhold eller kilder som ikke-ønskeværdige, har vi på Overskrift.dk automatiske såvel som manuelle processer der med mellemrum fjerner alle referencer til kilder tilmeldt med spam eller SEO for øje.

I overvejelserne om hvad der skal fjernes fra Overskrift.dk, indgår altså også hvad medierne vælger at se bort fra – inklusiv IP adresse-klasserne hvorfra disse kilder er tilmeldt og øvrige kriterier vi skulle vælge at benytte, for at sikre kvaliteten af indholdet der vises på Overskrift.dk og hos de medier vi har indgået BlogSynergi-aftaler med.


One Comments

 • Søren Sprogø

  26. februar 2008

  Lad mig starte med at sige at det er et totalt fedt initiativ! Og specielt fedt at se hvor mange, store, danske online medier der er hoppet med på vognen.

  Det er selvfølgelig nemt nok at lukke af for blogs der åbenlyst misbruger systemet. Især når i åbenbart har så mange både automatiske og manuelle kontrolinstancer i drift.

  Men dygtige SEO-folk gør en ære i at kunne flyve lige nøjagtigt under radaren. Heldigvis er det danske marked så lille, at hvis en enkelt eller to skulle smutte i ny og næ, så vil det nok ikke gøre så meget.

  Det bliver spændende at følge, håber i vil blogge rigtigt meget om jeres erfaringer med det her 🙂

Comments are closed.