Version2 anvender nu også BlogSynergi

Version2 LogoEn af Danmarks største netmedier om IT, Version2, er netop idag også begyndt at anvende vores “link-tilbage-til-blogs” tjeneste BlogSynergi. Skønt.

Konceptet er altså at når bloggere linker til artikler på Version2, linker Version2 tilbage til disse blog-indlæg. Positivt feedback loop.

Version2 åbner således op og linker ud af sitet for at give læserne flere perspektiver på artiklerne med input og synspunkter fra bloggerne. Samtidig knytter Version2 sig på denne måde nærmere til blogosfæren med det “bruger-genererede indhold”, og som Version2 selv siger er “blogs og debat er et af de bærende elementer på version2.dk og i fin tråd med profilen om åbenhed og altid at linke til relevante artikler“.

Herhjemme var Information.dk det første netmedie der begyndt på BlogSynergi, og kort efter fulgte EKstraBladet med. Nu er det tredje netmedie Version2 – som er en del af Mediehuset Ingeniøren – altså også med, og baner vejen for mere feedback loop og sammenspil mellem netmedier og blogosfæren.

Overskrift.dk: Version2, BlogSynergi