Nye blogs: Morten Olsen og Bjarne Riis

sportendk.jpgDet ser ud til at Det Berlingske Officin netop har slået sine sports-redaktioner sammen og lanceret et fælles site Sporten.dk . Og det ser ud til at det er lykkedes Sporten.dk at tiltrække store sportsnavne som bl.a. Morten Olsen og Bjarne Riis som bloggere.

Morten Olsen lægger således ud med at mene, “der er 10-12 lande, der kan vinde EM”. Hvor fjollet, der er da 16 lande der kan vinde EM!

For de teknik-interesserede: sitet er udviklet i Drupal.

Overskrift.dk: Morten Olsen, Bjarne Riis, Sporten.dk


3 Comments

 • Pingback:Caroline Wozniacki blogger nu også på TV2 | Overskrifts underskrift

 • bma

  8. september 2008

  Kære Hr. Landstræner Morten Olsen,

  Jeg skriver til dig fordi jeg har ændret min holdning fuldstændig til fodbold – især landsholdsfodbold. Kender du det, når man f.eks ser en film med en dårlig skuespiller (f.eks. Jess Ingerslev m.fl.)….tænk at én dårlig skuespiller kan ødelægge en hel film… men så’n er det bare.
  Jeg tænker også på, hvis jeg nu vare en dårlig erhvervsleder, som IKKE kunne levere resultater og som fik virksomhedens aktieværdi til at falde konstant .. tja så blev jeg fyret – og måtte således forlade virksomheden som en fiasko – sån’ er det bare.
  Nu kommer jeg til pointen i min mail til dig…. Jeg gider ikke se vores landshold tabe – og jeg gider ikke høre på dine dårlige undskyldninger … for kort og godt.. du kan ikke levere nogle tilfredsstillende resultater… og det er ikke spillernes skyld – for dem har du ansvaret for.. og kan de ikke lave mål, så må du finde nogle andre spillere som kan… sån’ er det. Jeg gider ikke høre på dit dårlige skuespil, og den martyrrolle som du påtager dig. Det er ikke synd for dig – for du har selv valgt jobbet og du ved af alle, hvad dette indebærer.
  Det er lykkedes dig at bringe Danmark ned fra top-10 til medio top-50 – og dermed er du til dato – danmarks dårligste fodboldtræner. Find dig et andet job – og lad os få Michael Laudrup på banen – han kan vise resultater – og det har han bevist – både inde og uden for banen. Farvel og tak Hr. Morten Olsen…. for ingenting !

 • Stefan Bøgh-Andersen

  10. september 2008

  Kære bma,
  tak for svadaen – dette er dog ikke Morten Olsens blog.
  Hans blog er – eller snarere var – på Sporten.dk, han ser ikke ud til at skrive der mere.

Comments are closed.