Beta weekend

kbh-dkbeta.jpgJeg er lukket ind i Kbh.dk som beta-bruger. Det ser ganske “lækkert” ud – store rare fonte (don’t panic) og behagelige Web 2.0 farver. Kbh.dk åbner officielt på mandag med grill-party på Islands brygge, inkl. t-shirts og fliser! Omtaler af Kbh.dk hos von Haller, ComputerWorld og endnu mere via Overskrift.dk

polarrose.pngJeg er sørme også betatester på Polar Rose – den crowd-sourchede billede-tagging samt søgemaskine. Det er ganske imponerende synes jeg hvor godt den kan finde ansigter på de forskellige websider man besøger. Jeg har ikke haft problemer som Dalager omtaler, selvom Polar Rose en enkelt gang foreslog en (rund) lampeskærm som et ansigt! Og så er det jo ganske smart at det er folk selv som finder og tagger ansigterne. Så det bliver en leg eller et spil, lidt ligesom Googles Image Labeler (wikipedia). Mere Polar Rose omtale.

netflirt.pngEndnu mere online virtual social networing post-beta officiel åbning: Netflirt åbner i dag – noget med dating og mobiler, måske Imity med et twist?

Mere Beta: Beta Satan spiller vist på Årets Roskilde Festival. Mere om Beta Satan.


2 Comments

  • Søren Sprogø

    7. juni 2008

    Spændende!

    Men tag lige og læs posten igennem én gang til. Der er godt nok mange slå-fejl… 🙂

  • Det kan du have ret i Søren, det gik lidt hurtigt.

Comments are closed.