BarCamp kommer til Copenhagen

Aktive Henriette Weber – Toothless Tiger – har mange jern i ilden. Sidste år på denne tid kunne hun jo næsten ikke få armene ned da hun hjalp med marketing af den finske mikroblogging platform Jaiku, som altså blev solgt til Google.

barcampcopenhagensmall.pngNu er hun så med til at arrangere “ikke-konferencen” (unconference) BarCamp Copenhagen d. 22 november. Jeg er ikke helt klar over indholdet, men det handler meget om at dele og på den måde overholder jeg the first rule of BarCamp.

Henriette har netop også åbnet en ny blog, Eeze IT-girls om fashion, vintage, geek, business, og techsammen med  Line Young Peteri.

koblo_beta.pngOg mindsandten om man ikke genfinder Henriettes navn som en del af holdet bag Koblo – et dansk(??) projekt som ser super spændende ud om et musik community, hvor man selv kan lave musik (med en superlækker gratis open source musik mixing applikation, Koblo Studio – i Beta naturligvis), promovere og sælge sin musik via en online markedsplads osv. Ser meget spændende ud.

Hende Henriette må have ret travlt skulle jeg mene.

Update: jeg kan ikke følge med i Henriettes tempo: hun har også gang i noget IRL InRealLife.dk – offline support stuff for online people – a social marketing/branding workshop … phew!

Overskrift.dk: BarCamp, Jaiku, Koblo, IRL


5 Comments

 • Henriette Weber

  29. oktober 2008

  ja jeg ved det godt =) jeg løber hurtigt, men jeg når det hele alligevel =) – men jeg er “lidt” travl ligefor tiden.

  vil lige rette i taglinen for inreallife.dk – det er “offline stuff for online people”…istedet for “offline support for online people ” – det sidste lyder jo nærmest.. well nørdet =)

 • Synthmax

  29. oktober 2008

  Koblo er skam 60-70% dansk.

  Henriette rocks!

 • Stefan Bøgh-Andersen

  29. oktober 2008

  Det er flot du når så mange online – og offline – ting 🙂

 • Christoffer

  31. oktober 2008

  Så har jeg tilladt mig at tilføje Eeze.dk til min rss reader, lyder som et sted det er værd at følge med :-))

 • Kim Bach

  28. november 2008

  BarCamp Copenhagen 8.2 er slut, følg med på http://barcamp.dk 😉

Comments are closed.