Meeho – dansk vidensdelingsfirma

meeho.jpgJeg er faldet over danske Meeho, som leverer et system til “filhåndtering, kundestyring og projektplanlægning”.

Det ser jo nydeligt og Web 2.0-agtigt ud, men er vel egentlig bare det samme som mængden af enkle web applikationer som 37signals er blevet kendt på, så som Basecamp til projektstyring, Highrise som et simpelt CRM system, Backpack for intern gruppe kalender etc. For dem der ikke kender 37Signals er det bl.a. danske David Heinemeier Hansson som står bag det meget hypede programmeringssprog Ruby On Rails, og som har taget til Chicago for at lave webapplikationer med fokus på målrettede og færre funktionaliteter, i modsætning bloatede funktionsmættede applikationer

Jeg har ikke prøvet at anvende Meeho, så jeg kender det ikke. Er der nogen derude som anvender Meeho?


5 Comments

 • Thomas From

  31. oktober 2008

  He, ja, Meeho lyder meget web2.0-ish. Det er ved at være svært at skelne mellem alle de forskellige tjenester som alle lyder ens og bruger samme formsprog.

 • Jørgen Martinussen

  9. november 2008

  Jeg så en reklame for det på Facebook… Det fungerer ikke helt ligesom Basecamp, det er åbenbart mere avanceret fx med filer, man kan søge i indholdet på, og planlægning i stedet for to-do-lister… Det virker som om det er trinnet højere end basecamp og måske værd at prøve?

 • Joen Henriksen

  10. november 2008

  Vi har brugt Meeho internt på flere af vores projekter i min virksomhed og det fungerer helt fint. Vi har faktisk tidligere brugt basecamp, men jeg synes at projektdelen kan meget mere. Derud over er der også mulighed for at tilføje filer og tilføje versionsnumre for hver fil, og samtidig kan man søge i indholdet.

  Det er altid godt at se, at der også sker noget på hjemmefronten, og at det ikke kun er Microsoft der kan finde ud af at sælge software herhjemme 🙂

 • Pingback:Tasks.dk - Web 2.0 opgavestyring | Overskrifts underskrift

 • Iphone Freak

  25. oktober 2010

  Hej, snublede lige over denne og undrer mig over at man overhovedet vil betale for en sådan løsning når man kan få det gratis og glem alt om Basecamp!.

  Check teamlab.com – gratis, lækkert UI og kan mere end basecamp

  Hilsen
  Ian

Comments are closed.