iPhone iCamp iBlogStopper

En ny ambassade har slået dørene op: UrbanEmbassy, som annonceret af @mortensax. UrbanEmbassy er et lille dansk firma som satser på udvikling og implementering af mobile løsninger. Faktisk så meget at de ligefrem vil forsøge at

” drive mobil markedet i Danmark ved skabe en levende debat om det medie, vi tror, vil få størst indflydelse på vores hverdag”

Og på den tilhørende blog (som faktisk udgør forsiden af sitet) skrives der om iPhone, smartphones, palm phones, apps, bl.a. om den for tiden meget omtalte iSteam app som har indbragt de unge udviklere kassen.

Et andet “i” site gik i luften idag, iCamp.dk , som annonceret af @marks i går. iCamp er Dansk Camping Unions nye website som en slags campingportal, hvor man bl.a andet kan finde campingpladser i hele europa via Google Map kort. Og i tidens ånd er der også brugerinddragelse hvor man kan give anmeldelser og skrive om sine oplevelser på pladserne. Hvorfor sitet lige skulle have det der “i” foran navneti bedste iPhone stil melder historien ikke noget om, men mon ikke det bliver lidt trættende i længden og lidt af en modedille, som på et tidpunkt pludseligt bliver utroligt umoderne. Lidt ligesom i slut 90’erne hvor alting havde et “e” foran sig, for at være med på e-business bølgen.

Jeg nævnte i går blog-bogen Singleton som altså kom på gaden i dag. I samme åndedræt har bloggeren bag bogen så valgt at blog-stoppe, mens legen er god:

Jeg aftalte med mig selv, da jeg fik bogkontraken, at jeg ville stoppe, for jeg altså, har været Singleton her, der og alle vegne – i radioen, i bladene – og nu kommer bogen. Og det er vist lige lovlig meget Singleton på en gang.

Tak for denne gang, Singleton.

Overskrift.dk: iPhone, iCamp, Singleton