JyllandsPosten endelig med blogs

Så er Jyllandsposten endelig kommet med på blog-bølgen – bedre sent end aldrig.  Weblogs tog ellers fart i Danmark tilbage i 2006, bl.a. da forskellige medier som Urban, Ekstra Bladet og TV-2 åbnede blog-platforme så det blev ne mt for “almindelige” danskere at begynde at blogge.

De større dagblade som Politiken og Berlingske kom først så sent i gang med blogs, at ideen med større blog-platforme med deltagelse af læserne var kørt. Blogs på disse dagblade blev så kun for særligt inviterede. Ligeledes på netop lanceret JP Blogs.

Hos Jyllandsposten blogges således bl.a. af IFPI-direktør Jesper Bay, Mikael Jalving (blev-nok-fyret fra Berlingske), den fra internettet kendte arbejdsglæde-spreder Alexander Kjerulf, Naser Khader (kendt fra B, NA, LA, C, …), gadepræsten Anni L. Albæk (blogger også på Gadepræst, som omtalt tidligere) samt en række andre.