Ny og skarpere morgenmail kommer snart

En af de mest anvendte elementer af Overblik-tjenesten, morgenmailen, har fået en velfortjent overhaling.

For at man bedre kan afgøre om indlæggene er nået ud til mange læsere eller ej, vises fremover flere kontekstuelle detaljer om resultaterne, særligt omkring antal følgere til profilerne, idet en profil med mange følgere må antages at have nået mange læsere.

Forbedringerne bliver rullet ud til alle i løbet af denne uge.

Facebook opdateringer

 

Opdatering fra en Facebook side

Den nye beskrivelse af Facebook opdateringer er blevet krydret med en hel del meta-data, som det ses herover. Alle disse data opdateres fra Facebook, når morgenmailen sammensættes klokken 6 om morgenen. Du ser både antal likes for indlægget, og for siden (hvis indlægget er postet på en Facebook-side), og herudover får du indblik i hvor mange gange indlægget er delt og kommenteret. Alt sammen information der kan være afgørende for om et indlæg skal have ekstra opmærksomhed.

Tweets

 

Twitter-indlæg har også fået flere meta-data
Twitter-indlæg har også fået flere meta-data

I beskrivelsen af tweets har retweets fået en fremtrædende placering. Er et tweet blevet re-tweetet, beregnes også et reach – altså summen af Twitter-brugere der har tweetet eller retweetet lagt sammen med summen af deres følgere (ikke at forveksle med antallet af impressions eller potentielle impressions).

Da Overskrift udelukkende følger danske brugere, gælder disse tal kun retweets fra danske Twitter-konti. Sammenlignet med andre tjenester, er dette reach måske lavere, men til gengæld er det reelt relevant, og altså renset for støj fra f.eks. spam-konti.

I det hele taget har tilgangen været, at der aldrig på optræde dubletter i mailen, hvis der kan være mere værdi i at summere. Der vil altså optræde færre gentagelser i dit overblik.

Instagram billeder

 

Billeder fra instagram vises nu i en større udgave, der gør det lettere at få overblik.
Billeder fra instagram vises nu i en større udgave, der gør det lettere at få overblik.

I forhold til tidligere, vises nu både profil-billedet og en forhåndsvisning af selve fotografiet, samt hvor mange brugere der følger profilen. Selve billedet vises nu i en større udgave, så man nemt kan skimme ned over morgenmailen og se billeder om sine søgetermer.

De nye informationer kommer fremover også til at findes alle steder, hvor der vises søgeresultater på Overskrift.dk.

Læs mere om Overskrift, hvordan du lytter med Overblik og skriv dig op til et gratis prøveperiode her.