Find dig selv – på danmarks nye Instagram liste

Hvem har flest følgere på Instagram i Danmark? Instagram-listen, omtalt her i sidste uge, er nu tilgængelig og du kan finde dig selv på listen.

InstagramOverskrift følger i omegnen af 200.000 Instagram konti, og der kommer hele tiden flere til. Indtast dit navn i søgefeltet og se hvordan du selv rangerer overfor de mest fulgte danske Instagram-profiler.

Med godt 1,7 millioner følgere, kuraterer danske Alexander fra @dailywatch billeder af smukke ure, som Euroman bragte en artikel om.

Sammen med @fashionary, udgør de en top-2 lige foran Benjamin Lasnier, der er tæt på at ramme 1 million følgere. Fælles for dem er en målrettet indsats med at opdyrke en dedikeret følger-skare ved at holde aktiviteten og kvaliteten oppe.

Den danske Instagram-ekspert, Morten Nordstrøm (pt. nummer 51 på listen), fortæller:

Det er interessant for første gang at kunne se en sandfærdig liste over de mest fulgte danskere, da det giver et validt billede af hvad det rent faktisk er danskerne har mest lyst til at følge med i.

Men listen ser faktisk ikke nødvendigvis ud, som alle forventer:

Listen vil måske overraske mange, pga. manglen på traditionelle kendisser og den store tilstedeværelse af online influencers. Det viser med al tydelighed, at Instagram har ændret fundamentalt hvad det vil sige at være kendt i dag.

Ligesom alle andre kilder hos Overskrift, er fotograferne her danske eller relaterede til Danmark.

Stefan Bøgh-Andersen, Partner hos Overskrift:

Overskrift-tjenesten giver dagligt sine abonnenter mulighed for at følge de relevante samtaler fra danskerenes online liv, og finder dermed omtaler af deres eget brand, konkurrenter eller f.eks. navngivne interessenter. Det er med baggrund i dét arbejde, blevet muligt at producere Instagram-listen, som et “udstillingsvindue”, der meget klart viser hvor stor en mængde data, det er muligt at dykke ned i. Dermed forbedres forretningens mulighed for at træffe kvalificerede beslutninger baseret på målbare resultater og udvalgte samtaler direkte fra kunderne.

SocialStats.dk nævner, at der i 2014 var 770.000 månedlige brugere af Instagram, og Danmarks Statistik vurderer at 687.000 personer benyttede tjenesten i deres rapport fra 2014. Det præcise antal kendes ikke, og ændrer sig naturligvis også hele tiden. Derudover er godt 40% af de konti vi finder private, og fremgår derfor heller ikke på listen. Med en stor del af aktive konti, er det et godt tidspunkt at lancere listen på nu. Antallet af konti vokser, dels fordi der hele tiden automatisk fremsøges nye danske profiler, og søger du efter en Instagram-bruger, vi ikke har indekseret endnu, op-prioriteter vi tilmeldingen af profilen. Klik her og prøv selv.


Overskrift giver dagligt mulighed for at følge omtaler på online og sociale medier i Danmark. Skriv dig op og prøv selv gratis og uforpligtende i 14 dage.


3 Comments

Comments are closed.