Jens Ulrik Lange Videomøde

Håndtering af COVID-19

Som onlinetjeneste, er Overskrift ikke umiddelbart berørt af COVID-19. De foranstaltninger myndighederne har sat i værk, har ikke indflydelse på tjenestens funktioner eller leverancer. Har du brug for hjælp, tilbyder vi videomøder på flere forskellige platforme.

Alle kunder hos Overskrift har mulighed for en gennemgang af opsætningen af deres søgetermer og indstillinger når de har brug for det. Under Corona-krisen kan dette også ske online i et videomøde. Kontakt Overskrift, hvis du har brug for en gennemgang af dine søgetermer og opsætning, eller hvis du blot har spørgsmål eller brug for sparring.

Under COVID-19 arbejder Overskrifts medarbejdere hjemmefra, men er fuldt ud tilgængelige – undtagen til fysiske møder indtil videre. Derfor er alle morgenmøder også aflyst indtil videre.

Hos Overskrift arbejder vi videre og supporterer alle vores kunder. Under Corona-krisen er videomødet blevet hverdag for mange flere. Vi kan ikke mødes fysisk uden at tilsidesætte risikoen for at smitte hinanden, men til gengæld kan du, som Overskrift-kunde, få sparring og support i et videomøde.

COVID-19 kan kalde på tilpasning af søgetermer

Support i sin mest basale form, går ud på at tage telefonen og løse kundernes problemer når de møder dem. Vi har udvidet tanken om support og forholdet til vores kunder, og gør hvad vi kan for at forudse og styre vores kunder uden om om potentielle problemer.

Eksempelvis har nogle kunder klogeligt tilpasset deres søgeprofiler, så de også holder øje med omtaler af deres deres interesser eller deres eget brand nævnt i forbindelse med Corona eller COVID-19. Andre har tilpasset dem således, at den øgede omtale af Corona virus og COVID-19 ikke støjer i det omtale-billede de har behov for.

I nogle tilfælde ville det dog afstedkomme, at antallet af nye resultater ville gøre den næste morgenmail uoverskuelig. Dét holder vi øje med, og i sådanne tilfælde forsøger vi at kontakte kunden, inden den næste morgenmail bliver sendt ud til hele organisationen.

Få en gennemgang af din opsætning

Skriv eller ring til den Overskrift-medarbejder du normalt arbejder sammen med, eller en af nedenstående, hvis du har brug for en gennemgang af dine søgetermer eller bare har brug for sparring ifm. med en monitoreringsopgave. Så tager vi hånd om det – gerne via et videokald på f.eks. Microsoft Teams, Google Meet eller en anden platform der passer dig.

Portrætfoto af Stefan Bøgh-Andersen

Stefan Bøgh-Andersen
Telefon: 22 15 82 28
E-mail: stefan@overskrift.dk

Portrætfoto af Jens Ulrik Lange

Jens Ulrik Lange
Telefon: 21 24 88 85
E-mail: jul@overskrift.dk