Følg webinar-serien “En halv time om digital mediemonitorering”

Bliv klædt til arbejdet med digital mediemonitorering. Uanset om du starter forfra eller er garvet monitoreringsekspert er der et webinar i serien til dig.

Nu kan du få indblik i 15 års erfaringer med digital mediemonitorering, og du behøver blot en halv time (og måske en kop kaffe). Vi har delt serien op i 4 webinarer á en halv time. Hvert webinar tager udgangspunkt i et givent niveau – de første for begyndere der skal vælge en løsning og de sidste i serien for eksisterende kunder, der har brug for at få genopfrisket deres viden eller indblik i udarbejdelse af komplekse overvågninger.

1. “Hvad er digital mediemonitorering?”

Målgruppen er alle der vil blive klogere på hvad digital mediemonitorering kan, og hvorfor man i det hele taget kan afgøre om man har behovet. Webinaret giver en forståelse for hvordan man typisk vil arbejde med digital mediemonitorering og hvad du skal forvente at få ud af en digital monitoreringsløsning.

2. “Sådan kommer du i gang med digital mediemonitorering”

For professionelle kommunikatører der er interesserede i at prøve digital mediemonitorering. Webinaret forklarer hvordan du kommer i gang, vi sætter en simpel overvågning op og vi ser på de mest almindelige faldgruber for nybegyndere (og hvordan du undgår dem).

3. “Sådan virker din Overskrift løsning”

Nye kunder eller brugere af Overskrift der skal have genopfrisket deres viden om hele workflow’et fra login, administration af overvågninger, bruger-styring og målretning af resultater til individuelle interessenter.

4. “Avancerede overvågninger med Overskrift”

Hvis du har brug for at kende mulighederne med avancerede søgeudtryk til bunds, skal du tilmelde dig dette webinar. Vi gennemgår logiske operatorer, gruppering af søgeord, påkrævede søgeudtryk, stopordslister, wildcards og nærhedsoperatorer. Hvis du har spørgsmål til udformning af overvågninger efter dette webinar, skal du nok bare deltage en gang til.

Formatet for alle fire webinarer er:

  • 20 minutters oplæg fra værten
  • 10 minutter med plads til spørgsmål og svar.

Alle deltagere får et link til optagelsen umiddelbart efter hvert webinar.

Du kan læse mere om de webinarer der allerede nu er i kalenderen på https://overskrift.dk/viden