Kundernes erfaringerOverskrift har i mere end 10 år hjulpet danske virksomheder med at monitorere og analysere de digitale og sociale medier. Vi har kunder blandt offentlige virksomheder, organisationer, samt små og store private erhvervsvirksomheder. Her kan du læse mere om hvilken værdi, de får ud af monitoreringstjenesten. 

"Overskrift er et super godt værktøj. Jeg anvender det dagligt, både til generel medieovervågning men også i arbejdet med potentielle kriser. Noget af det første jeg gjorde, da jeg blev ansat, var at få Overskrift sat op. Vi skulle have et monitoreringsværktøj, og jeg havde rigtig gode erfaringer med monitoreringstjenesten.”


Thomas Olsen

Digital Kommunikationskonsulent, Carlsbergfondet


Læs mere om Thomas' erfaringer 

"Jeg bruger Overskrift til at få overblik over de digitale samtaler om vores mærkesager. Alle de gode historier havde jeg aldrig fundet frem til uden Overskrift. Det ville simpelthen være for komplekst at sidde med selv.”


Jeanette Hedegaard,

Kommunikationskonsulent, Ældre Sagen


Læs mere om Jeanettes erfaringer 

"Listening er en vigtig del af det at arbejde med sociale medier, og med Overskrift får jeg overblikket over, hvad der bliver sagt på de sociale medier og hvor det bliver sagt. Det er alt sammen med til at kvalificere mine afgørelser og beslutninger”


Barbara Horowitz,

Social Media Manager, DJØF


Læs mere om Barbaras erfaringer


Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik