Kundernes erfaringerOverskrift har i mere end 10 år hjulpet danske virksomheder med at monitorere og analysere de digitale og sociale medier. Vi har kunder blandt offentlige virksomheder, organisationer, samt små og store private erhvervsvirksomheder. Her kan du læse mere om hvilken værdi, de får ud af monitoreringstjenesten.Portrætfoto af Søren Winge fra Nexi Group

Nets' logo

 

"Vi er en international virksomhed, så vi benytter os også af mere konventionel og international medieovervågning, men lige i forhold til Danmark, så synes jeg at Overskrift er rigtig god til at fange de væsentlige aktuelle omtaler. Overskrift giver et godt og opdateret overblik over, hvad der rører sig på andre online kanaler end de traditionelle nyhedsmedier i Danmark.”


Søren Winge,

Head of Media Relations, Nexi Group


Læs mere om Sørens erfaringer

 

"Overskrift er et super godt værktøj. Jeg anvender det dagligt, både til generel medieovervågning men også i arbejdet med potentielle kriser. Noget af det første jeg gjorde, da jeg blev ansat, var at få Overskrift sat op. Vi skulle have et monitoreringsværktøj, og jeg havde rigtig gode erfaringer med monitoreringstjenesten.”


Thomas Olsen

Digital Kommunikationskonsulent, Carlsbergfondet


Læs mere om Thomas' erfaringer

Portrætfoto af Thomas Olsen fra Carlsbergfondet

Carlsbergfondet logo

Portrætfoto af Jeanette Hedegaard fra Ældre Sagen

Ældresagens logo

 

"Jeg bruger Overskrift til at få overblik over de digitale samtaler om vores mærkesager. Alle de gode historier havde jeg aldrig fundet frem til uden Overskrift. Det ville simpelthen være for komplekst at sidde med selv.”


Jeanette Hedegaard,

Kommunikationskonsulent, Ældre Sagen


Læs mere om Jeanettes erfaringerPrøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik