Vores kunder sigerOverskrift har i mere end 10 år hjulpet danske virksomheder med at monitorere og analysere de digitale og sociale medier. Vi har kunder blandt offentlige virksomheder, organisationer, samt små og store private erhvervsvirksomheder. Her kan du læse mere om hvilken værdi, de får ud af monitoreringstjenesten. 

"Listening er en vigtig del af det at arbejde med sociale medier, og med Overskrift får jeg overblikket over, hvad der bliver sagt på de sociale medier og hvor det bliver sagt. Det er alt sammen med til at kvalificere mine afgørelser og beslutninger”


Barbara Horowitz,

Social Media Manager, DJØF


Læs mere om Barbaras erfaringer 

"Overskrifts monitoreringstjeneste har gjort det nemt for os at samle alt overvågning i én tjeneste. Tidligere havde vi forskellige tjenester knyttet til de enkelte platforme, hvilket medførte et omfattende arbejde når det skulle samles."


Kim Elmose

Digital Udviklingsredaktør, Ingeniørforeningen IDA


Læs mere om Kims erfaringer 

"Jeg bruger Overskrift til at få overblik over de digitale samtaler om vores mærkesager. Alle de gode historier havde jeg aldrig fundet frem til uden Overskrift. Det ville simpelthen være for komplekst at sidde med selv.”


Jeanette Hedegaard,

Kommunikationskonsulent, Ældre Sagen


Læs mere om Jeanettes erfaringer 

"Overskrift er et super godt værktøj. Jeg anvender det dagligt, både til generel medieovervågning men også i arbejdet med potentielle kriser. Noget af det første jeg gjorde, da jeg blev ansat, var at få Overskrift sat op. Vi skulle have et monitoreringsværktøj, og jeg havde rigtig gode erfaringer med monitoreringstjenesten.”


Thomas Olsen

Digital Kommunikationskonsulent, Carlsbergfondet


Læs mere om Thomas' erfaringer 

”Rigtig mange samtaler foregår slet ikke i avisspalterne mere, men digitalt på nettet, og derfor var det vigtigt for mig at få sat en digital overvågning op i en fart. Vi valgte Overskrift, dels fordi jeg fik det anbefalet, og dels fordi jeg synes, det er et godt og overskueligt produkt, som er nemt at komme i gang med.”


Margit Shabanzadeh,

Kommunikationskonsulent og tovholder for sociale medier, LO


Læs mere om Margits erfaringer

Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik