Danskerne blogger om Ungdomshuset – i den grad

Man må i den grad sige at balladen om Ungdomshuset har fået bloggerne op af stolen … og hen til weblog-tasterne.

Som det ses af nedenstående graf skete der en eksplosion af weblog-indlæg omhandlende Ungdomshuset, begyndende da huset blev ryddet i torsdags d. 1. marts:

ungdomshus-weblog-small.png

Tilsvarende kan man se, at de traditionelle nyheds-site heller ikke har ligget på den lade side med artikler om Ungdomshuset:

ungdomshus-nyheder-small.png

Det ser også ud til, at en stor del nye blogs er oprettede i den senere tid, udelukkende for at diskutere sagen….

Det er også interessant, synes jeg, at følge indlæg, billeder, video og andet via brugernes egne tags, og vil lige hurtigt anbefale:

Danske blog-indlæg: http://www.overskrift.dk/tag/ungdomshuset

Billeder hos Flickr: http://www.flickr.com/photos/tags/ungdomshuset/

Billeder hos 23: http://www.23hq.com/tag/ungdomshuset

Videoer, YouTube: http://technorati.com/videos/tag/ungdomshuset

Jeg har prøvet at samle nogle af disse kilder til et samlet enhed, så man kan følge det hele fra én side: http://ungdomshuset.ning.com – og i sammen omgang forsøge mig lidt med Ning, som åbenbart er udkommet i en nyere og opdateret version. For dem som ikke kender Ning, er det endnu et Web 2.0 site, som lader brugerne bygge deres egne Social Media / Network sites – for Nings vedkommende ved en hurtig wizard at klikke sig igennem til- og fravalg af en række “social media” komponenter, så man kan få sit Social Media site i luften i løbet af 5 min. Se bla. video hos Robert Scoble som interviewede Ning CEO Gina Bianchini og Marc Andreessen (of Netscape fame) forleden.

Jeg er ikke sikker på jeg synes Ning Ungdomshuset (som jeg vitterligt sammensatte på under 5 minutter) rigtigt holder, eller så er det bare mig som ikke har konfigureret det færdigt. Anyway, du er velkommen til at tilmelde dig og lege med på Ning-tingen.