Blogmagasinet (snart) i luften med ugentligt podcast

Rasmus (Kammeret) har i længere tid (siden slutningen af 2006) diskuteret og overvejet at ‘udgive’ et magasin om blogging, kaldet BlogMagasinet.

BlogMagasinet

Ideen begyndte vist med at det skulle være et decideret fysisk (deadwood) blad, men har siden ændret sig til en ide om et ugentligt podcast. Som about siden forklarer:

Idéen bag BlogMagasinet er simpel: At styrke den danske blogosfære ved at skabe et fælles medie, hvor nyheder, debat og interessante indslag bliver hevet frem og præsenteret for et større publikum.

Rasmus vil gerne have flere med til at hjælpe ham med at løfte projektet, men i første omgang går han igang selv. Første podcast er netop udskudt til at gå i luften mandag d. 9 juli.

Det skal blive spændende at se hvordan podcast-projektet forløber og hvordan den placerer sig i podcast-sfæren i selskab med andre danske podcasts som PodBlog, PodHead, Podcaster, KommunikationsCast etc. Held og lykke til Blogmagasinet herfra.

Overskrift.dk: Blogmagasinet søgning. Se også seneste podcasts (samt som RSS feed) fra listen over danske podcast-udbydere.