Nye Blogs: Ole Mørk har fået mere blog-blod på tanden

ole_moerk.jpgDen tidligere superligatræner Ole Mørk, som har blogget hos Politiken siden lanceringen af Politikens Weblog.dk har nu fået så meget blog-blod på tanden, at han forleden åbnede blog i eget regi.

I forbindelse med sit forholdsvis nystartede coaching-firma vil Ole forsøge sig videre med blogging-mediet, dog i første omgang uden at åbne op for kommentarer, idet han synes det var for tidskrævende, men han er da åben for ideen om “samtale” på nettet, så måske åbnes op senere.

Han har valgt at nedlægge sin blog på Politiken, da han på sin egen blog koncentrerer sig om sine foredrag og coaching. Ole er i øvrigt lidt træt af hvordan ordet “coaching” er blevet et mode-ord og udvandet gennem de sidste 15 år. Han kan jo som gammel forbold-træner med god grund siges at kende til netop coaching-rollen.