Weekendavisen lancerer (endelig) blogs

Weekendavisen er igang med en større omlægning af online-delen, som “en slags femte sektion” til den trykte avis og går efter “at blive centrum for litteraturelskere og dermed hente annonceindtægter fra bøgernes verden og det intellektuelle segment”.”

Der satses åbenbart også på tidens trend med at få brugerne med, bla. til  bruger-anmeldelser.

Og så er der selvfølgelig blogs. I første omgang vist kun for Weekendavisen skribenter. F.eks. har Lars “Blogdahl” Bukdahl efter 4 års plageri endelig fået sin blog, den stakkel. Hvorfor ikke bare oprette sin egen blog i stedet for at vente på at mediet opretter en blog-platform for dig, som Føhns spørger.


6 Comments

 • Søren Hugger Møller

  26. august 2008

  Argh, de lister kommentarer i omvendt kronologisk rækkefølge… Uncool.

  Desuden undre jeg mig lidt over deres blogopbygning. Det er tilsyneladende noget flere-i-en-halløj de har kørende. http://www.weekendavisen.dk/blog/ er det nærmest jeg kunne komme på noget, der kunne være en forside til bloggen, og der er tilsyneladende to blogs. Der er tilsyneladende ikke en forside (eller RSS-feed) til hver enkelt blog. Mystisk.

  Men de skal da have lidt street cred for at oprette blogs 🙂

 • LineP

  26. august 2008

  Undrer mig også lidt over log in-konceptet. Fx er det ikke muligt at kvittere med sit eget bloggerstempel i form af sin URL. Hm.

 • Stefan Bøgh-Andersen

  26. august 2008

  Ja, og ingen RSS feeds på de individuelle blogs. tsk tsk.

 • Jens Ulrik Lange

  27. august 2008

  Men hey – til gengæld er man De’s med Weekendavisen.

  http://www.weekendavisen.dk/artikler/nyhed/velkommen-til-det-ny-weekendavisendk

  Det er så corny at det næsten må være hipt på en eller anden underlig distancerende-og-så-alligevel-ikke-måde..

 • LineP

  27. august 2008

  @Jens – hahaha, det studsede jeg også over i dén grad. Røg helt tilbage i stolen. Egentlig interessant, for det er det stik modsatte af indbydelse til dialog. Eller det kan virke sådan. Ikke at jeg tror det er intenderet, men tak skal du fik, man skal lige afDe’se sig selv, inden man taster en onlinedansk kommentar :-). Jeg droppede det – altså når jeg ikke selv kunne blive anerkendt som blog’ist.

 • Kirsten N

  27. august 2008

  Jeg skyndte mig at oprette en profil, for hvem vil gå glip af chancen for at blogge med Bukdahl?! Jeg tvivler dog på, at der vil komme ret meget gang i den.

  Afdisset – skønt ord, LineP!

Comments are closed.