Overskrift.dk relancerer med nyt design

Overskrift.dk har i dag re-lanceret med nyt design

Det tidligere website havde efterhånden haft det samme design i efterhånden 5-6 år, så de var tiltrængt med et nyt design.

Tjenesten Overblik til online og sociale medie monitorering er også blevet redesignet, stadig med de samme funktionaliteter og samme gode danske indholds-grundlag fra blogs, Twitter, nyheds- og andre danske websites, Facebook, Youtube, kommentarer, diskussionfora etc.

odk2-dashboard-demo

Det er muligt at afprøve Overblik tjenesten uforpligtende og gratis i 14 dage i en fuld funktionel udgave, så du kan se hvad der bliver sagt om din virksomhed, organisation, produkter, tjenester, fagområder, konkurrenter etc i danske online og sociale medier.

Vores kunder er også glade for Overblik tjenesten, som hjælper dem dagligt med at følge strømmen af omtaler.

Gratis tjenester

Ud over Overblik tjenesten tilbyder Overskrift.dk stadig en række gratis tjenester, så man hurtigt kan få overblik over hvem og hvornår og hvad der snakkes om online.

Søgning

Fra forsiden kan man søge og finde det seneste danske indhold fra online og sociale medier. Som for Overbklik tjenesten fremsøges i blogs, Twitter, nyheds-og andre danske websites,  YouTube, kommentarer, diskussionfora etc., men altså ikke for Facebook som er forbeholdt Overblik tjenesten.

Populære danskere odk2-poplære-danskere

Se hvem der pt. har fleste followers eller Klout score. Du kan også finde din egen eller andres ranking på ranking listerne ved at indtaste Twitter brugernavnet i søgeboksen.

 

 

 

 

 

Danmarkskort

odk2-mapDanmarkskortet vises de seneste omtaler – særligt tweets, men også billede-delinger via Instragram, restaurant anmeldelser eller andet indhold som er lokations-bestemt.

 

 

 

 

 

Hashtags

odk-hashtagTags er blevet en meget populær måde at skabe overblik på tværs af kilder og indhold, særligt på Twitter og Instagram. På Overskrift.dk er det muligt at følge dansk brug af hashtags, f.eks. ved at se populære tags så som #dkpol #sldk #skolechat #dkmedier eller tags som knytter sig til begivenheder som #kv13 #vildmeddans #fredagsbog eller lignende.

Bemærk, at man bare kan skrive tagnavnet direkte i URL’en, så for f.eks. #kv13 er det således http://overskrift.dk/hashtag/kv13.

 

Vi er rigtig glade for det nye design,og glæder os til udvide med med nye features, både for Overblik og de gratis tjenester.

Hvad synes du om det nye Overskrift.dk?


10 Comments

 • Runo Kingbo

  25. oktober 2013

  Det er en flot ny hjemmeside, dog kan det være lidt svært at finde tilmeldings boksen, hvis man gerne vil tilmelde sin blog til siden.

 • Stefan Bøgh-Andersen

  29. oktober 2013

  @Runo:
  For at kunne nå re-lanceringen, var der nogle features vi var nød til at udelade i første omgang. Så tilmelding af egen blog / feed / kilde kommer på senere.

 • Halfdan Timm

  8. marts 2015

  Er den funktion til at tilmelde egen side kommet på endnu? q:o)

  • Stefan Bøgh-Andersen

   23. marts 2015

   Hej Halfdan

   Nej, det viste sig, at der hurtigt om alt for mange spam-tilmeldinger, som vi så skulle bruge tid på at sortere fra.
   Men du er velkommen til at mailem hvis du har et website du gerne vil have tilmeldt.

   Mvh
   Stefan

   • Emil

    27. marts 2015

    Hvilken adresse skal man i givet fald fange dig på?

 • Stefan Bøgh-Andersen

  27. marts 2015

  Se i bunden af denne side 😉

 • Malene Hansen

  14. november 2015

  Hej

  Er det muligt at få tilmeldt min side overskrift.dk?

  Hav en god weekend!

  Vh Malene

 • Jens Ulrik Lange

  20. november 2015

  Det er nu sket, Malene 🙂

 • Jesper

  6. januar 2016

  Er der åbnet op nu? Vil meget gerne tilmeldes 🙂

 • Jens Ulrik Lange

  26. januar 2016

  @Jesper: Boligi er også med.

Comments are closed.