Twitter på børsen – danske brugere fordobles hvert år

Så er det i dag at Twitter går på Børsen.

Twiter-Wall-Street

Billede fra @AnthonyQuintano

I Overskrift.dk monitoreres en lang række danske kilder som blogs, nyhedssites, diskussionsfora, virksomheds- og offentlige sites, Facebook og altså også Twitter til monitorerings-tjenesten Overblik, som i øvrigt lige er blevet re-lanceret i nyt design.

Vi har fulgt udviklingen og den danske brug af Twitter i en årrække nu, og som artiklen i dag på DR.dk omtaler, kommer den nok mest præcise statistik over danske Twitter-brugere her fra Overskrift.dk, hvor der netop er rundet 200.000 danske Twitter profiler. Heraf er det dog kun ca. halvdelen som er aktive, dvs. selv har tweetet indenfor de sidste par måneder.

Antallet lyder ikke så stort ift. de anslåede ca. 3 millioner danske brugere på Facebook, men brugen af Twitter stiger kraftigt i disse år. Sidste år på denne tid var det ca. 100.000 danske brugere og året før (2011) var det tal ca. 50.000, og året før igen (2010) ca 25.000, så de sidste tre år har tilvæksten været 100% om året!

Også Dorte Toft (@dortetoft) er glad for fordelene og mulighederne med Twitter, som hun beskriver på Bizzen bloggen i dag: “Fra forpjusket fugleunge til stærkt arbejdsredskab – og milliardværdi“.


One Comments

Comments are closed.