Onsdagsoverblik det likede vi mest på Facebook i november 2017

Det likede vi mest på Facebook – November OnsdagsOverblik

På månedens første onsdag giver vi dig overblikket over, hvad der er sket på de digitale og sociale medier den foregående måned. Vi kalder det OnsdagsOverblikket! Hver måned vil der være en ny vinkel. Denne gang er vi dykket ned i, hvilke danske Facebook-opslag, der var de mest likede i november måned.

Måske synes du, at Black Friday og julen allerede har fyldet for meget i november. Men det er faktisk ikke det, vi har liket mest. Vi har samlet listen over de 10 mest likede Facecook-indlæg, og der er hverken jul eller black friday at finde på toplisten. November-likesne var derimod været præget af en tennisstjerne forlovelse, musik, jokes og konkurrencer.

#1 Caroline Wozniackis forlovelsesring er det mest likede opslag på Facebook

Caroline Wozniacki viste sin smukke forlovelsesring på Facebook d. 3. november. Opslaget har nu over 37.000 likes!

 

#2 Rasmus Seebach viser Julies klagebrev frem

Sangeren Rasmus Seebach havde modtaget en klage fra Julie. Hun var træt af, at han kun spiller for fulde voksne mennesker. Den blev grebet og holdet har nu arrangeret fire familiekoncerter, som Julie og moren selvfølgelig er inviteret til.

 

#3 Konkurrence hos Imerco

Top listen er fyldt med konkurrencer, og denne fra Imerco er blot en i rækken.

 

#4 Kasper Schmeichels konkurrence

 

#5 Konkurrence hos Kop & Kande

 

#6 Volbeat, der poserer

 

#7 Kamma er tilbage på P3

Den unge Kamma er en genganger hos P3’s LOLDK. Denne gang fortæller hun, at hun har fået en ny kæreste og kommer med en banke, banke på-joke.

 

#8 Konkurrence hos Casanova.dk

 

#9 Joke fra Soundboks

 

#10 Konkurrence hos SAS

 

I sidste måned undersøgte vi den digitale aktivitet for Kommunalvalget. Læs OnsdagsOverblikket for oktober her.


Vi har anvendt vores monitoreringtjeneste til at få oversigten over den digitale aktivitet i oktober for kv17. Data er trukket 1. november 2017.

Vil du monitorere de Facebook-indlæg, der bliver liket mest inden for din branche?  Prøv vores tjeneste gratis i 14 dage og få den stærkeste dækning af det danske kildeunivers.