Morgenmøde: Forstærk de gode historier og inddæm dine trolls

Har du til opgave at viderefortælle de historier der understøtter dine mærkesager, mens andre (nogen gange anonyme) forsøger at modarbejde netop dét? Digital Rådgiver og forfatter, Katrine Emme Thielke og Digital formidlingsrådgiver fra Realdania, Per Sommer deler indsigter fra deres virkelighed.

Kom til en times fokus på kommunikatørens medspillere og modspillere.

Forstærk de gode historier

Digital formidlingsrådgiver Per Sommer har designet Realdanias proces og værktøjer, som giver mulighed for at finde og forstærke de positive historier der understøtter foreningens mærkesager. Fremgangsmåden har mange interessante afledte effekter (udover den indbyggede troværdighed i at positive budskaber om ens virke er højere når den kommer fra andre). Økonomi, omdømme og samarbejde påvirkes – Per fortæller hvordan.

Inddæm dine trolls

Den samme person hopper ind i alle kommentarspor uanset relevans, afsporer debatten med egen agenda og giver tilsyneladende aldrig op. Who you gonna call? Katrine Emme Thielke har i mere end 15 år arbejdet i spændingsfeltet om elektroniske medier, debatkultur og håndtering af konflikter online. Hun har sort bælte i online-kultur og håndtering af folk der bevidst arbejder på at afspore budskabet om din mærkesag. Med viden, bred erfaring og humor gør hun dig klogere på hvad dit trolde-beredskab bør indeholde.

Katrine og Per har taget hver deres værktøjskasse med og giver et dybere indblik i hver deres disciplin – opgaver der ofte håndteres af de samme mennesker. Lyder det genkendeligt? Så kan du uden tvivl tage fra dette morgenmøde med inspiration og konkrete tips der kan løfte din kommunikationsindsats.

Tidspunkt: Torsdag den 26. januar 2023, 09.00 – 10.00 (registrering fra klokken 08.30)
Sted: Salen (1. sal) i Østerbrohuset , Århusgade 103, 2100 København Ø
Tilmelding: Skriv til tilmelding@overskrift.dk med emnet: “Morgenmøde tilmelding”
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 19. januar 2023
Pris: Gratis
Evt. afbud: Skriv til tilmelding@overskrift.dk

Studerende: Der er eksklusivt forbeholdt 3 pladser til studerende. Tilføj “Studerende” til emnefeltet på din tilmeldings-mail.

Praktisk: Der serveres en snack, kaffe og te. Parkering kan være en udfordring, så tag cyklen eller kør metro, bus eller S-tog til Nordhavn station.