Mondos direktør mod-blogger JP journalist

Mondos direktør Anders Chr. Andersen føler sig i den grad misbrugt af en navngiven(?) journalist på Jyllandsposten, at Anders tager til gevaldig genvæle på sin blog, “Anders’ mening”.
Da jeg – ligesom bestyrelsen i Mondo – ikke læser JP, er jeg ikke klar over om der faktisk kom en historie ud af det i JP, ihvertfald ikke online endnu.

Men det er da en speget sag med mange elementer: Jyllandspostens holdning til muslimske lande(!), outsourcing, opkøb af underskudsgivende firmaer, flytning af firmaet til ny bygning som man lejer sig ind i på langt lejemål, hvorefter direktørens private investeringsfirma opkøber hele ejendommen lige bagefter, hints om at andre – en mystisk “PF” – måske har sendt journalisten i kødet på Mondo, og af hvilke årsager? (Vi har på Overskrift allerede fået bud på hvem PF kunne være).

Men Anders tager i den grad bladet fra munden og han får da også journalistens fag-etik at føle:

“Hej Anders
Tak for din mail. Vi har ikke lavet nogen aftale om, at du på forhånd skal have dine citater til gennemsyn, så det får du ikke.”

Tak for kaffe! Så er det da godt at Anders har sit eget medie hvor han selv kan komme til orde.

Jeg bloggede iøvrigt om Anders’ blog for et års tid siden, da Mondo var ved at gå på Børsen og Anders dermed blev den første danske virksomhedsbloggende direktør for et børsnoteret selskab, så vidt jeg kunne se. siden dengang har Anders da også haft sit hyr med pressen en del gange, kan man læse på hans blog.

Der er dem som siger at danske virksomhedsblogs er for pæne, nydelige og alt for kedelige – ikke her!

UPDATE: Jeg ser nu at også bestyrelsesmedlem i Mondo, den navnkyndige Internet-advokat Martin von Haller Grønbæk, også har noteret sig Anders’ indlæg.


3 Comments

Comments are closed.