Nye blogs: Musicalakademiets rektor blogger

musical-logo_resized.jpgHos Det Danske Musicalakademi, som ligger i Fredericia, er rektor Søren Møller begyndt at blogge i sommeren 2007.

Han skriver om nye studieordninger, men mest om musicals, som han virkelig brænder for kan man læse, bl.a. hans blogindlæg fra en tour de force han er i gang med for tiden i New York, hvor han i den grad får set og snakket musicals.

Jeg kan da også forestille sig, at med de små årgange skal der noget ekstra til for at tiltrække og gøre de unge interesserede. Og så er det ikke nok med en hjemmeside som ligner en broshure.

Som omtalt tidligere er det ikke kun private virksomheder som er begyndt at åbne op og deltage i en mere åben dialog via weblogs, men også private og offentlige organisationer er begyndt at kunne se ideen i en mere åben dialog med omverdenen, deriblandt eksisterende og potentielle “kunder”, som studerende, politikere, beslutningstagere og andre “stakeholders”.