Talere til Overskrift morgenmøde

*** Udskudt *** Webinar: Vind samtalen som interesseorganisation

** 5. november 2020 – Webinaret er udskudt. **

Trods stor interesse for dette webinar, ser vi os desværre nødsaget til at udskyde afholdelsen på ubestemt tid. Vi ikke har kunnet afvikle webinaret i tilpas forsvarlige rammer for oplægsholderne her under Corona med de forhåndenværende rammer og tidsfrister. Tak for din interesse. Følg os her eller på Facebook for at blive underrettet om kommende arrangementer.


Tilmeld dig til webinar tirsdag den 10. november 2020 klokken 8.30-10.00 – hvor Jeanette Hedegaard (Ældre Sagen) og Benjamin Rud Elberth (Digital rådgiver og forfatter) gør dig klogere på arbejdet med at sætte præmissen i de rigtige digitale dialoger.

Det bliver et glædeligt gensyn, når Jeanette og Benjamin opdaterer din viden om hvordan interesseorganisationer bedst styrker deres position, ved at sætte præmissen i de online samtaler, der styrker deres interesser.

Jeanette forklarer hvordan Ældre Sagen arbejder med netop at finde de vigtige samtaler, og hvordan de holder sig på forkant med historier under udvikling. Benjamin leverer altid knivskarpe metoder og værktøjer du kan tage med hjem, og begynde at implementere med det samme. Overskrifts egen Stefan Bøgh-Andersen viser, med praktiske eksempler, hvordan en sag kan belyses ud fra de rigtige nøgleord og hvordan relevante samtaler kan udpeges.

Bring your own case

Har du en aktuel sag, hvor din interesseorganisation har brug for størst mulig indflydelse, vil Benjamin vise hvordan du, via de rigtige nøgleord, bliver klædt på, til at sætte din præmis i den digitale dialog og opnå størt mulig indflydelse.

I forbindelse med tilmelding til webinaret, er du meget velkommen til at medsende en beskrivelse af sagen du gerne vil have belyst af eksperterne.

Du møder

Jeanette Hedegaard fra Ældre SagenJeanette Hedegaard rådgiver om sociale medier og strategisk kommunikation hos Ældre Sagen. Hun snuser de gode historier op, og hun sørger for at Ældre Sagen’s aftryk bliver sat og fastholdt, når samtalen falder på danmarks seniorer.
Benjamin Rud ElberthBenjamin Rud Elberth arbejder digitalt og flytter salg, stemmer og magt. Skal din præmis dominere den digitale dialog, er det ham der får det til at ske. Tag din sag med til morgenmødet, og lad Benjamin give sit bud på hvordan du vinder samtalen.
https://elberth.dk/
Stefan Bøgh-AndersenStefan Bøgh-Andersen grundlægger af Overskrift. Til morgenmødet viser han, i praksis, hvordan de gode råd fra Jeanette og Benjamin implementeres.

Tidspunkt: Tirsdag d. 10. november klokken 8.30 – 10.00
Tilmelding: Skriv til info@overskrift.dk med titlen “Webinar tilmelding”
Tilmeldingsfrist: Onsdag den 28. oktober 2020.

Pris: Gratis
Hashtag: #lytgodt


One Comments

Comments are closed.