Helle Thorning-Schmidt nu også på Facebook

Politikerne falder over hinanden for tiden med at være med hvor det sker på nettet.

Forleden var det jo De Radikale som lancerede deres online Sociale Media platform, radikale.net (som jeg stadig er ret imponeret af), og nu kan den altid vel-informerede blog om dansk politik, Dansk-Politik, fortælle at Helle Thorning-Schmidt nu har kastet sig ud i Facebook.

Dansk-Politk mener det er første dansk partiformand på Facebook, men en kommentar er allerede løbet ind om at Magrethe Vestager har været på Facebook længe.
Som Ellen Thrane Nørby (V) kommenterede da hun relancerede sin hjemmeside som en blog – man må jo møde folk (altså vælgerne) der hvor de er, og når det ikke længere er så meget i forsamlingshusene, er det jo naturligt at møde dem på nettet.


2 Comments

Comments are closed.